Brouwerij Huyghe
nl
Om deze site te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Ik ben 18 jaar of ouder

Nieuws

Recent nieuws
02 november 2021

Oktober actiemaand borstkanker-Deliria

Oktober was Borstkanker Bewustwordingsmaand. Een jaarlijkse campagne om mensen bewust te maken van de gevolgen van borstkanker.
Wij geloven dat we als brouwerij ook kunnen helpen.

Lees meer
13 september 2021

Brouwerij L.Huyghe is eerste grote brouwer die zich engageert met Pure Local-mout

Gembloux/Antwerpen, 7 september - Brouwerij L.Huyghe, die bekendstaat voor haar duurzame ambitie, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het Pure Local-project van mouterij Belgomalt. Belgomalt is een dochterbedrijf van het Belgische Boortmalt, de wereldleider in mout. De brouwer plaatste zopas een order van 200 ton Pure Local-mout, goed voor ongeveer 2,5 miljoen glazen Delirium-bier. Pure Local is het enige project in zijn soort ter wereld. Het verbindt geëngageerde Belgische landbouwers met lokale brouwers. Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.

Lees meer
13 september 2021

BROUWERIJ HUYGHE VALT OPNIEUW IN DE PRIJZEN

5 NIEUWE MEDAILLES OP WORLD BEER AWARDS

Melle, 25 aug 2021 – Vorige week was er alweer goed nieuws voor Brouwerij Huyghe. Op de prestigieuze World Beer Awards (WBA) won de Melse brouwer maar liefst 4 medailles: goud voor Delirium Tremens en Delirium Red; zilver voor Blanche des Neiges en St. Idesbald Blond. Delirium Argentum werd ook nog eens uitgeroepen tot Country Winnaar in de IPA-categorie, waardoor het feest compleet was.

Lees meer