Brouwerij Huyghe Logo
Menu
  • Language nl
  • Language en
  • Language fr
  • Language es

Brouwerij Huyghe Nieuws overzicht

Brouwerij Huyghe ondertekent Green Deal met de Vlaamse Overheid

6/9/2018Brouwerij Huyghe ondertekent Green Deal met de Vlaamse Overheid

Aan de vooravond van het Belgian Beer Weekend in Brussel ondertekenen vandaag negen[1] Vlaamse brouwerijen – waaronder ook brouwerij Huyghe - een overeenkomst met de Vlaamse Overheid om samen te werken aan de verduurzaming van de waterconsumptie in de brouwerijsector. De doelstelling is om tegen 2022 het verbruik van grondwater uit watervoerende lagen bij het brouwproces te verminderen. Brouwerij Huyghe – die al jaren aan de weg timmert om de groenste brouwer van het land te worden – deed al tal van inspanningen op dat vlak, maar engageert zich met de ondertekening om de lat nu nóg hoger te leggen.

Lees verder
Brouwerij Huyghe eerste Belgische brouwer die filiaal in Canada opent

9/3/2018Brouwerij Huyghe eerste Belgische brouwer die filiaal in Canada opent

Brouwerij Huyghe, die mee gaat op Koninklijke Handelsmissie naar Canada, zal volgende week een nieuw contract ondertekenen met Mc Clelland Premium Imports, hun lokale importeur. In samenwerking met Mc Clelland Premium Imports zal de Melse brouwer een filiaal in Canada (Quebec) openen met het oog op een exponentiële groei. Huyghe zorgt hiermee voor een Belgische primeur.

Lees verder
Brouwerij Huyghe ondertekent – samen met Bieres de Chimay - exclusief distributiecontract in India

6/11/2017Brouwerij Huyghe ondertekent – samen met Bieres de Chimay - exclusief distributiecontract in India

​In aanwezigheid van Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders – die de koning vergezelt op het 5-daagse staatsbezoek in India – zullen Brouwerij Huyghe en Chimay op woensdag 8 november in New Delhi een exclusief distributiecontract ondertekenen met Hema Connoisseur Collections. Die zal er voor zorgen dat er vanaf nu ook Belgische speciaalbieren op de Indiase markt verkrijgbaar zullen zijn, een absolute primeur!

Lees verder
Canadese ambassadeur bezoekt Brouwerij Huyghe

25/4/2016Canadese ambassadeur bezoekt Brouwerij Huyghe

Brouwerij Huyghe had het grote genoegen om op 25 april de Canadese ambassadeur op de brouwerij te ontvangen. Canada zit in de top 5 van grootste exportlanden voor de brouwerij. De ambassadeur dhr. Olivier Nicoloff, politiek afgevaardigde de heer Charron en economisch afgevaardigde de heer Gregory Rust werden door CEO Alain De Laet uitgebreid rondgeleid.

Lees verder